Hozzávalók:
2 Tojás
1-2 egész burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
olaj
saláta:
Paradicsom
uborka
lilahagyma
Fetasajt
olívaolaj
só
Elkészítés:
Első lépésként a saláta összeállításával kezdjük, hogy az összeérjen egy kicsit. Apróra felkockázom a paradicsomot, uborkát, lilahagymát beleteszem egy tálba és ezeket enyhén megsózom. Majd a sajtot is összekockázom és belekeverem a zöldségek közé, később kicsit megöntözöm olívaolajjal. Ha ezzel készen vagyok megpucolom a burgonyát és a vöröshagymát, amit karikára felvágok. Először megsütöm olajban a burgonyát szép arany színűre és kiszedem egy tányérra. Ugyan ebbe az olajba beleteszem a felszeletelt hagymát és azt is megsütöm benne. Ezzel is megvagyunk, jön az utolsó lépés (mert a tojás csak melegen jó). Megsütöm a tojást kevés olajban egy serpenyőben. Egy tányérra halmozom az elkészített művet és fogyasztásra fel..!! :P