Hozzávalók:
Palacsinta tészta:
20 dkg liszt
2 tojás
1,5 dl ásványvíz
3 dl tej
csipet só
2 ek olaj
1-2 cs vaníliás cukor
Töltelék:
Kakaópor
Rétegek:
1 csomag vaníliás pudingpor
1 csomag csokoládé pudingpor
1 csomag puncs pudingpor
1 üvegmagozott meggy befőtt
1 csomag babapiskóta
1 „adag” kávé
1 rumaruma
7 evőkanál cukor
Fahéj
1 liter tej
Elkészítés:
Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral.
Kávét rumaromával összekeverjük. Babapiskótákat megmártogatjuk a rumaromás kávéban. A forma alját kirakjuk babapiskótával,hogy ne legyen hézag közötte. A vanília pudingot megfőzzük 3 evőkanál cukorral, fél liter tejben és a babapiskótára tesszük. Palacsintákat megtöltjük kakaóporral,összetekerjük,majd csigaformába fölhajtjuk,puding tetejére tesszük,kívülről haladunk befelé. Csoki pudingot megfőzzük 3 evőkanál cukorral ,fél liter tejben-palacsinta tetejére öntjük. Meggyet lecsöpögtetjük csoki pudingra tesszük,megszórjuk fahéjjal. Meggylevet felfőzzük 1 evőkanál cukorral a puncs pudinggal és a meggy tetejére öntjük. Ha kihűlt hűtőbe helyezzük. Jó étvágyat..!!!:D:D:D
Ui: a babapiskóta helyett süthetűnk rendes piskóta lapot is. Azt csak megöntözzük kávéval és rumaromával..:D