Hozzávalók:
2 csomag kerek babapiskóta
3 csomag vaníliás pudingpor (de lehet csoki, puncs, eper…..)
1,5 liter tej
Cukor
Ételszínezék (piros, zöld…..)
Eper ( de ezt is lehet tetszés szerint variálni)
Zacskós vagy dobozos felverhető tejszínhab
Elkészítés:
A ételszínezéket egy kis tejjel elkeverem és ebben megforgatom a babapiskótákat. A beszínezett tallérokat egy tálban elhelyezem szorosan egymás mellett az edény falán felfelé is, tetejére a kiválasztott gyümölcsöket. Erre öntöm rá óvatosan a pudingot, melyet a csomagolása szerint elkészítettem, hagyom még egy kicsit megszilárdul a teteje és rápakolom a következő adag babapiskótát, ennek tetejére meg a gyümölcsöket újra, és megint ráöntöm a következő adag pudingot. Ezt a folyamatot harmadjára is megismételjük. De az utolsó adag puding tetejére, csak a piskótát teszem rá. Ekkor felverem a habtejszínt, melyet szépen eloszlatok a tetején és ennek a tetejére helyezem el a gyümölcsöket. Ha végeztem vele beteszem egy kicsit a hűtőbe, hagyom állni, és utána már fogyaszthatom is a könnyű - gyors desszertet. J